Hoppa till innehÄll
Home » Blogg » Svensk travsport tÀvlingskalender

Svensk travsport tÀvlingskalender

  • av
tÀvlingskalender

Det gÄr mÄnga stora travlopp under ett Är. Om du vill hÄlla koll pÄ det kan du göra en egen svensk travsport tÀvlingskalender. Du kan till exempel skriva ut den och ha pÄ ditt kylskÄp. DÄ behöver du inte vara orolig för att missa nÄgra stora tÀvlingar under Äret. Det allra största loppet Àr Elitloppet som Àr en höjdpunkt för alla travfans. Det gÄr alltid av stapeln pÄ Solvalla och följs av miljoner tittare.

SÄ laddar du ner en tÀvlingskalender för allt i svensk travsport

Om du vill hÄlla koll pÄ alla trav resultat pÄ ett enkelt sÀtt Àr det bra att ladda ner en kalender. PÄ nÀtet hittar du Ärets alla tÀvlingar.

HÀr kan du inte bara se startlistor och resultat utan ocksÄ annan information. Om du inte vill ladda ner den kan du bara bokmÀrka en sajt som uppdaterar kalendern sÄ snart det hÀnder nÄgot.

Normalt Àr det v75 och v86 som fÄr mest uppmÀrksamhet i pressen. Dock Àr de lÄngt ifrÄn de enda tÀvlingarna du kan hÄlla koll pÄ. Svensk travsport Àr mer Àn sÄ.

Missa inte nĂ„got – Det Ă€r lopp nĂ€stan dagligen

En travÀlskare behöver aldrig oroa sig. I Sverige har vi travlopp nÀstan dagligen och de flesta gÄr att spela pÄ. Med en tÀvlingskalender kan du enkelt följa med i allt.

Om du gillar att Äka och se svensk travsport live Àr det ocksÄ fördelaktigt att ha en kalender. DÄ kan du planera dina resor i ett tidigt stadium. Kanske vill du ta ledigt frÄn jobbet för de stora tÀvlingarna som Elitloppet? DÄ vet du det lÄngt i förvÀg.