Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Svensk travsport tävlingskalender

Svensk travsport tävlingskalender

  • av
tävlingskalender

Det går många stora travlopp under ett år. Om du vill hålla koll på det kan du göra en egen svensk travsport tävlingskalender. Du kan till exempel skriva ut den och ha på ditt kylskåp. Då behöver du inte vara orolig för att missa några stora tävlingar under året. Det allra största loppet är Elitloppet som är en höjdpunkt för alla travfans. Det går alltid av stapeln på Solvalla och följs av miljoner tittare.

Så laddar du ner en tävlingskalender för allt i svensk travsport

Om du vill hålla koll på alla trav resultat på ett enkelt sätt är det bra att ladda ner en kalender. På nätet hittar du årets alla tävlingar.

Här kan du inte bara se startlistor och resultat utan också annan information. Om du inte vill ladda ner den kan du bara bokmärka en sajt som uppdaterar kalendern så snart det händer något.

Normalt är det v75 och v86 som får mest uppmärksamhet i pressen. Dock är de långt ifrån de enda tävlingarna du kan hålla koll på. Svensk travsport är mer än så.

Missa inte något – Det är lopp nästan dagligen

En travälskare behöver aldrig oroa sig. I Sverige har vi travlopp nästan dagligen och de flesta går att spela på. Med en tävlingskalender kan du enkelt följa med i allt.

Om du gillar att åka och se svensk travsport live är det också fördelaktigt att ha en kalender. Då kan du planera dina resor i ett tidigt stadium. Kanske vill du ta ledigt från jobbet för de stora tävlingarna som Elitloppet? Då vet du det långt i förväg.