Hoppa till innehåll
Home » Blogg » ATG live

ATG live

  • av
ATG live

En del av tjusningen med trav är att följa loppen live samtidigt som de körs. Det blir förstås ännu roligare om du har spelat samtidigt. Ett travlopp är otroligt spännande från start till mål och du kan vara med och heja fram dina hästar. Det är därför det har blivit så populärt med ATG live. Det är deras egna streamingtjänst där de sänder en stor del av loppen. Den är tillgänglig från mobil och dator så du kan följa med i loppen även på resande fot. 

Så får du tillgång till ATG live

Du behöver egentligen inte göra någonting speciellt för att få tillgång till ATG live. Så länge du är inloggad på ditt spelkonto kan du se de flesta lopp. De sänder det mesta från Sverige och även många lopp från resten av Norden och Europa. Det gäller inte bara trav utan också galopp. Att öppna konto tar bara 1 minut, sedan har du tillgång till hela utbudet. Det kostar inget extra att kolla på loppen. 

Streama i hög kvalitet

ATG visar loppen i hög kvalitet så du kan följa med på ett enkelt sätt. Du kan ha full koll på svensk travsport och annan hästsport som intresserar dig. När du öppnar upp spelaren kommer den automatiskt anpassa kvaliteten efter din uppkoppling. Om du sitter på mobilen kommer spelaren även anpassa sig till storleken på din skärm. Enklare kan det inte bli att följa med i de lopp som du är intresserad av.  

Ha full koll på startlistorna

När du startar ATG live får du även upp startlistorna för de lopp som är aktuella. Har du inte hunnit lägga ditt spel kan du snabbt göra det innan starten kör igång. Du ser även vilket odds varje häst har. Om det handlar om utländska lopp i Australien eller Sydafrika har du kanske inte så stor koll på de hästar som tävlar. Då kan du istället gå på oddset när du ska plocka ut din vinnare. Här hittar du även information om någon häst har blivit struken. 

Titta på hästsport under hela dagen

Oavsett vilken dag du är inne på ATG live kan du räkna med att det finns flera spännande lopp att titta på. De har alltså sändningar från stora delar av världen och börjar tidig morgon. Om du går in på atg.com/live kan du se hur lång tid det är kvar till nästa lopp. Då har du alltså god tid att förbereda dig om det är något speciellt du vill se. 

Flera olika spel

Du kan lägga flera olika spel när du spelar på ett lopp hos ATG. Ett exempel är att spela på en trilling. Då ska du inte bara tippa vinnaren utan även vilka hästar som kommer tvåa och trea. Det kan bli en riktigt fin slant om du lyckas pricka in de rätta hästarna. Du kan välja samma häst på flera olika positioner om du vill. 

Ett annat alternativ är tvilling. Då ska du tippa vinnaren och andraplatsen utan inbördes ordning. Det är ett spännande och omväxlande spel där du har chansen att få oddset lite.