Hoppa till innehåll
Home » Blogg » ATG play

ATG play

  • av
ATG play

Du som inte kan få nog av travsport kan spana in ATG play. Detta är ATG:s egna sajt med en uppsjö av program och gamla sändningar. Du behöver inte betala något eller ens skapa ett konto för att få tillgång till utbudet. Det är öppet för alla. Allt du behöver göra är att gå in på atgplay.se och leta fram det program som du är intresserad av. Sedan öppnas det direkt i spelaren. Du kan titta från alla slags enheter vilket är ett stort plus. 

Detta hittar du på ATG play

Först och främst hittar du flera gamla travsändningar från V75 och andra stora lopp i Sverige. Dessa läggs ut strax efter loppet är färdigkört och finns att se under sju dagar framåt. Det gäller allt från V75 till V86 och V64. Om du inte har möjlighet att se loppet live är det bara att gå in här i efterhand. 

Ett plus är att du kan följa med i startlistorna från ATG play. Har du spelat på en kupong kan du alltså vänta med att rätta den tills du kan se loppet. Då kan du enkelt hålla koll på vilken häst som vinner varje lopp och stämma av med din egen bången. Det är roligt att titta på loppen samtidigt som du ser om dina spel har gått in eller inte. 

Flera spännande reportage och program

Det är inte bara gamla lopp du kan se hos ATG, det finns även gott om reportage och program där du kan slå ihjäl många timmar. Vill du till exempel följa med och upptäcka livet på en travgård eller få speltips inför kommande V75 finns det program som avhandlar detta. En programserie ligger alltid upp i tre månader på sajten så du har lite tid att se dessa. Oftast är det en följetong med flera program i sträck. 

Även om trav och svensk travsport är den huvudsakliga delen av ATG play är det inte det enda du kan ta del av. Det finns även sportprogram som handlar om fotboll, hockey och lite allt möjligt. Alla sportfantaser kan hitta ett program som passar. Under stora turneringar som EM och VM har de till exempel program där experter sitter och tippar och pratar om matcherna. Det brukar vara väldigt spännande att ta del av. 

Så hittar du rätt bland programutbudet

Om du redan vet vad du vill titta på är det enklast att söka direkt på programmet genom att använda sökfunktionen. Då får du snabbt fram alla relevanta avsnitt som är upplagda på sidan. Programmen är även uppdelade i olika kategorier på hemsidan. Det finns bland annat TV4-program, serier och övrigt. Det hittar du om du klickar på knappen “kategorier” längst uppe i menyn. 

ATG play är en del av ATG som har licens från Spelinspektionen. De har länge varit ledande på trav både i Sverige och utomlands. De anordnar dagliga tävlingar som Dagens Dubbel, V75 och V86. Vissa av de större tävlingar går det endast att spela på en gång i veckan. Du kan spela direkt hos ATG eller välja ett av deras många ombud runt om i Sverige.