Hoppa till innehåll
Home » Blogg » ATG play

ATG play

  • av
ATG play

Du som inte kan få nog av travsport kan spana in ATG play. Detta är ATG:s egna sajt med en uppsjö av program och gamla sändningar. Du behöver inte betala något eller ens skapa ett konto för att få tillgång till utbudet. Det är öppet för alla. Allt du behöver göra är att gå in på atgplay.se och leta fram det program som du är intresserad av. Sedan öppnas det direkt i spelaren. Du kan titta från alla slags enheter vilket är ett stort plus. 

Detta hittar du på ATG play

Först och främst hittar du flera gamla travsändningar från V75 och andra stora lopp i Sverige. Dessa läggs ut strax efter loppet är färdigkört och finns att se under sju dagar framåt. Det gäller allt från V75 till V86 och V64. Om du inte har möjlighet att se loppet live är det bara att gå in här i efterhand. 

Ett plus är att du kan följa med i startlistorna från ATG play. Har du spelat på en kupong kan du alltså vänta med att rätta den tills du kan se loppet. Då kan du enkelt hålla koll på vilken häst som vinner varje lopp och stämma av med din egen bången. Det är roligt att titta på loppen samtidigt som du ser om dina spel har gått in eller inte. 

Flera spännande reportage och program

Det är inte bara gamla lopp du kan se hos ATG, det finns även gott om reportage och program där du kan slå ihjäl många timmar. Vill du till exempel följa med och upptäcka livet på en travgård eller få speltips inför kommande V75 finns det program som avhandlar detta. En programserie ligger alltid upp i tre månader på sajten så du har lite tid att se dessa. Oftast är det en följetong med flera program i sträck. 

Även om trav och svensk travsport är den huvudsakliga delen av ATG play är det inte det enda du kan ta del av. Det finns även sportprogram som handlar om fotboll, hockey och lite allt möjligt. Alla sportfantaser kan hitta ett program som passar. Under stora turneringar som EM och VM har de till exempel program där experter sitter och tippar och pratar om matcherna. Det brukar vara väldigt spännande att ta del av. 

Så hittar du rätt bland programutbudet

Om du redan vet vad du vill titta på är det enklast att söka direkt på programmet genom att använda sökfunktionen. Då får du snabbt fram alla relevanta avsnitt som är upplagda på sidan. Programmen är även uppdelade i olika kategorier på hemsidan. Det finns bland annat TV4-program, serier och övrigt. Det hittar du om du klickar på knappen “kategorier” längst uppe i menyn. 

ATG play är en del av ATG som har licens från Spelinspektionen. De har länge varit ledande på trav både i Sverige och utomlands. De anordnar dagliga tävlingar som Dagens Dubbel, V75 och V86. Vissa av de större tävlingar går det endast att spela på en gång i veckan. Du kan spela direkt hos ATG eller välja ett av deras många ombud runt om i Sverige. 

Svenska trav på ATG Play

Det finns ett stort utbud av svenska trav som du kan se i efterhand. Det är perfekt om du inte kan vara hemma till ett lopp eller om du vill se något i repris. Du kan sortera loppen efter kategori eller använda sökfunktionen. Du kan till exempel söka på en speciell travbana i Sverige något annat du är intresserad av.

Tänk på att loppen bara ligger kvar en begränsad tid på playtjänsten. Sedan ersätts de med nya lopp. Det är alltså bara de senaste loppen och programmen som du hittar. Du hittar även spännande reportage som handlar om allt inom travvärlden. Det kan vara väldigt roligt att följa med i.

Dagens dubbel på ATG Play

Dagens dubbel är en solklar favorit hos många. Som du kanske vet ska du plocka ut den vinnande hästen i två olika lopp. Det visas på många travbanor i Sverige och går att spela på flera gånger om dagen. Hos ATG kan du se Dagens Dubbel från en vecka tillbaka. Du väljer bara Dagens Dubbel i menyn och klickar sedan på det lopp som du vill se. Det går att titta både i mobilen och på dator.

Det som är roligt med Dagens Dubbel är att det är stor chans att vinna även om du är nybörjare. Du måste alltså pricka in två rätt. Du kan välja flera hästar i varje lopp för att öka dina chanser.

V75 på ATG Play

V75 är ett av de populäraste travspelen i Sverige. Det går av stapeln varje lördag från olika travbanor i Sverige. Om du går in på ATG Play kan du se lopp från några veckor tillbaka. Det går varje vecka på Tv4 i deras vanliga tablå. Dock är det inte alltid man har tid att se det. Då är det bra att du kan se det i efterhand via denna playtjänst. När du tittar på loppen via play ser du alla vinnare precis som vanligt. Om du vill rätta din kupong i efterhand kan du enkelt följa med i din rad. Du hittar också information om hästarna och loppen precis som vanligt.

V86 på ATG Play

Om du har spelat på V86 eller bara vill se tävlingarna i efterhand kan du titta på V86 hos play. Det brukar anses vara det svåraste loppet eftersom du måste få in hela åtta hästar för att du ska få maximal utdelning. Loppen går normalt på onsdagar och går att se en kort stund efter att det sista loppet är avslutat. Du kan antingen söka efter ett visst lopp eller bara gå in på kategorin på V86.

Har du spelat hos ATG kan du logga in och hämta din kupong. Då kan du rätta en gammal kupong samtidigt som du ser loppen. Det är väldigt roligt om du har missat loppen live men fortfarande vill rätta dem i realtid. Kom ihåg att de ligger uppe under en väldigt begränsad tid. Om det är något du verkligen vill se så är det bra att ställa in en påminnelse.

FAQ- Vanliga frågor och svar

Vad är ATG Play?

Det är en streamingtjänst där du kan se flera travlopp och andra reportage när du vill. Det drivs av ATG och finns tillgängligt både för mobiler, surfplattor och datorer.

Vad kan jag se på ATG play?

Det finns ett stort utbud av nyheter, travlopp, reportage och andra program relaterade till trav. Du kan se samtliga program genom att klicka dig in i menyn.

Är ATG Play gratis?

Ja, det är helt gratis att titta på samtliga program via tjänsten. Du behöver bara gå in på hemsidan och klicka på de programmen du vill titta på.

Kan jag rätta mina V75 resultat på ATG Play?

Ja, det går att rätta dina spel samtidigt som du tittar på V75 via play. Du ser alltid vilken häst som blir loppets vinnare precis som när du tittar på Tv4.

Kan jag rätta V64 resultat på ATG Play?

Ja, du kan rätta din V64 kupong när du är inne på tjänsten. Du kan se alla sex lopp och rätta dem efterhand.

Mellan vilka tider sänds svenska trav loppen på ATG Play?

Loppen kommer upp i ATG:s playtjänst cirka 15 minuter efter den sista målgången. Det gäller alla tävlingar inom trav.