Hoppa till innehåll

V64

V64 är ett av de lite större travloppen hos ATG där ditt mål är att välja ut rätt vinnare i sex olika lopp. Det kan dock räkna med fyra rätt för att du ska få lite utdelning. Dock är det sex rätt som kan ge de stora pengarna. V64 är ett av de populäraste spelen i Sverige och det omsätter ungefär 15 miljoner per spelomgång. Det är alltså mycket pengar som är i omlopp. Det är dessutom ett spel du kan betta på nästan varje dag. Loppet kör vanligtvis igång runt 19.30 men kan även börja lite senare.

Cleaning a horse in the stable

En introduktion till V64

Du kan snabbt lära dig att spela på V64. Du plockar ut valfritt antal hästar i varje lopp med ett radpris på 1 krona. Ju fler hästar du tar med desto dyrare blir din kupong. Om det är ett lopp där bara favoriter vinner kommer utdelningen inte bli så hög. Därför är det viktigt att ta ut dina hästar med omsorg. Vinsten delas även upp mellan samtliga vinnare. Det är därför bäst om du står som ensam vinnare när alla hästar har sprungit i mål. Under vissa dagar blir det miljonutdelning vilket är en av anledningarna till att det blivit så populärt. 

 

Den högsta vinsten som någonsin noterats i V64 låg på hela 12 miljoner kronor. Det var en smålänning som lyckades kamma hem den ädla vinsten under år 2009. Men han är långt ifrån den enda som lyckats pricka in stora summor. Om du köper en andel har du dessutom chansen att vara med och dela på vinsten när det blir miljonutdelning.

Så fungerar själva spelet

När du ska spela på V64 väljer du att lämna in ett eget system eller köpa in dig i ett andelsspel. Vinstsumman kommer fördelas mellan de som har 6-4 rätt. De som har 6 rätt får 40 % av potten. Du ser hela tiden hur mycket kupongen är värd efter varje lopp. Om en skräll vinner kommer du se kupongen öka i värde väldigt snabbt. 

 

Om det skrällar väldigt mycket är det inte säkert att någon kommer upp i sex rätt. Vid dessa tillfällen så flyttar man över summan till nästa omgång. Det är också då som det blir jackpott. Dessa omgångar brukar vara väldigt populära eftersom det är så mycket pengar i omlopp. Du brukar till exempel kunna köpa fler andelar än vanligt då många vill vara med och tippa.

Lämna in din kupong

Ett av de enklaste sätten att spela är att lämna in din kupong direkt hos ATG. Där finner du väldigt bra information om varje häst och ser startlistorna för varje lopp. Du hittar även en liten kommentar för varje ekipage som kan hjälpa dig. Du kan även spela från mobilen vilket är perfekt om du befinner dig på språng. Varje gång du lägger till en ny häst kommer priset att öka. Skulle du tycka det är för dyrt är det bara att plocka bort några hästar från kupongen. 

Det kan vara lite svårt att veta hur många hästar man ska ta ut i varje lopp, speciellt om man spelar med en lite mindre budget. Det finns inget rätt och fel här utan man får gå på magkänsla. I vissa fall finns det en solklar favorit i ett lopp. Den brukar ha väldigt lågt odds. När detta händer är det många som väljer att spika denna hästen. Då tar man alltså inte med några andra hästar i loppen.

Så ser du om det är jackpott

Om det rör sig om en V64 omgång med jackpott brukar ATG skylta med det på många sätt. Du brukar till exempel se reklamfilmer om det på TV. Det finns även information om det på hemsidan. Vid vissa tillfällen är det även dubbeljackpott. Det betyder att det inte har funnits någon vinnare med sex rätt två omgångar i rad. Dock så hör det inte till vanligheterna.

Studera startlistan för V64 i lugn och ro

Vill du ha en bra chans på V64 är det bäst att studera startlistorna för varje lopp och se vilka hästar som har potential att vinna. Det finns väldigt bra information att ta del av på nätet. När det kommer till trav är det många faktorer som spelar roll. Du kan till exempel läsa om hästens ålder, om den springer med hästskor eller inte samt vilken startposition hästen kommer ha. Det brukar även spela roll vilken travbana det handlar om. Att springa uppe i Umeå är en helt annan sak än de södra banorna nere i Kalmar och Malmö. Du väljer själv hur djupgående analys du vill göra. 

Vad sker om en häst blir struken?

Ibland så kommer inte en häst till start av en eller annan anledning. Då kommer den bli struken ur loppet. Om du har spelat på denna hästen kommer ATG plocka in en av dina reserver. Du kan själv plocka ut dina reserver, annars blir du automatiskt tilldelad en. När du har lämnat in din kupong ser du vilka reserver du har i varje lopp.

Går det se V64 live?

Det är väldigt sällan som V64 sänds på någon av de stora TV-kanalerna. Däremot så kan du streama alla loppen på ATG:s hemsida. Du kan följa loppen och samtidigt hålla koll på allt som handlar om svensk travsport. ATG har en egen spelare där du ser när loppen börjar. Den är dessutom tillgänglig via mobil vilket är en positiv aspekt. När du loggar in hos ATG ser du alla dina hästar från din spelkupong under spelaren samtidigt som loppet är igång.

Vanliga frågor och svar om V64

Det är väldigt olika och beror helt på vilka hästar som vinner och hur mycket pengar som är i omsättning. Den högsta vinsten som någonsin betalats ut ligger på 12 miljoner.

Det är ett lopp som går av stapeln nästan dagligen. Du hittar alltid aktuellt spelschema på ATG:s hemsida.

Det beror lite på hur många som får sex och fem rätt men normalt får du lite utdelning även på fyra rätt. Dock är det inte så höga summor.