Hoppa till innehåll

Lunch Dubbel

Om du vill ha lite fartfylld action under lunchen kan du alltid lägga in ett spel på dagens Lunch Dubbel. Du som är van att spela Dagens Dubbel kommer snabbt känna igen konceptet. Två lopp och två vinnare, en  i vardera lopp. Gissar du rätt krediteras du din vinst omedelbart. Gå ifrån jobbet en stund på lunchen och koppla av med lite spel. 

Första gången ATG introducerade Lunch Dubbel var 2005. Idag är det en given favorit och ett dagligt inslag i många spelares vardag. Gå in på ATG:s hemsida för att se den exakta starttiden för lopp 1. Normalt så är det strax efter 12.30. Det är inte den spelform som omsätter mest men det är väldigt spännande och underhållande. Dessutom kan det även handla om travtävlingar utomlands vilket är extra kul.

Head of young brown purebred racehorse standing in front of camera inside barn

Ett exklusivt spel för ATG

ATG är ledande inom svensk travsport och detta är unik tävling för dem. Alltså måste du spela direkt på ATG:s hemsida eller hos ett av deras cirka 1200 ombud. Då får du en bången i hand och kan följa loppen hur du vill. Blir det vinst kan du lösa in den på samma ställe som du köpte den.

Det enklaste är att skapa ett konto hos ATG.com med ditt mobila BankID. Då är du redo att betta på någon minut. Vill du ha snabb tillgång till Lunch Dubbel och alla andra spel kan du med fördel ladda ner deras egna app. Då är du bara ett klick ifrån alla travtävlingar. Om du vill se startlistorna för dagens lunchrace klickar du dig fram i menyn. Startlistorna innehåller all information du behöver för att kunna göra ett bra val av hästar. 

Så mycket går det vinna

När du ska spela på Lunch Dubbel bör du lägga mycket vikt vid oddset. Visst kan det låta lockande att spela på två favoriter men det kommer inte ge så mycket utdelning. Om du lägger ihop båda oddsen med din insats ser du hur mycket du potentiellt kan vinna för en kombination. På LD satsar många på att vinna sällan men stort istället för små summor. 

Eftersom Lunch Dubbel bara kostar 5 kronor per rad kan du ta med ett par hästar från varje lopp och fortfarande komma ganska billigt undan. Då kan du även ta med lite skrällar som står högt i odds. När det gäller detta spel ska man inte vara rädd att chansa och tro på det omöjliga. Det är då det är möjligt att få in en riktigt fin kombo.

Lunch Dubbel bjuder på stor underhållning

Det som är roligt med Lunch Dubbel är att det är en tävling som inte tar sig självt på för stort allvar. Det är också därför som den lockar så många olika typer av spelare. Även du som inte följer travet i vanliga fall kan ha mycket glädje av just denna spelform. Det enda negativa är att det inte är lika lätt och hitta tips på vad du kan spela på. Det beror dock delvis på att många kör på chans och inte analyserar så mycket. 

Ett tips är att gå ihop med vänner och familj och spela tillsammans. Då kan lägga en lite större budget och ta med lite fler hästar. Då kan ni även turas om att läsa på lite mer om loppen och fundera över vilka hästar som är värda att spela på och inte.

Följ med i resultaten och streama loppen

Om du följer loppen hos ATG kan du ibland streama dem live. Det gäller även för de lopp som körs i utlandet. Då kan du heja fram dina hästar och se om din kupong håller hela vägen. ATG uppdaterar kupongen så snart loppet är avslutat. Om du inte kan följa med live kan du se resultatet i efterhand när du vill. Det går även söka på äldre lopp om du kollar i deras resultatkalender.

Oavsett om du spelar online eller hos ett ombud ser din spelkupong likadan ut. Det betyder att det finns en kod längst ner. Den består av nio bokstäver och är en rättningskod. Den kan du fylla i direkt på ATG:s hemsida om du inte vill rätta din kupong manuellt.

Strategier för lunch dubbel

Det finns väldigt många olika strategier du kan använda när du vill spela en lunch dubbel. En av de vanligaste är att läsa på om hästarna och se vem som är favorit och vad det finns för potentiella utmanare. Det är en beprövad metod som fungerar i de flesta sammanhang. Men du kan lika gärna testa att välja ut dina nummer. Eftersom det bara är två lopp finns det stort utrymme för otippade vinnare. Du kan satsa en liten summa och vänta in den där lite större vinsten. Många som är lite vidskepliga av sig kör gärna samma nummer varje dag. 

ATG som ligger bakom lunch dubbel är ett seriöst företag med lång erfarenhet av svensk travsport. De har numera svensk licens från Spelinspektionen vilket innebär att du kan spela ansvarsfullt. Det betyder också att du inte behöver skatta för dina vinster. Oavsett hur många uttag du gör är det alltid skattefritt. Skatten betalas istället av ATG till svenska staten. Eftersom du kan ta ut med Trustly tar det bara några minuter innan pengarna syns på ditt bankkonto.

Vinnande strategier för lunchdubbel

För att öka dina chanser att bli en vinnare på Lunch Dubbel finns det flera vinnande strategier att överväga. Vi ger dig därför några användbara tips för att hjälpa dig maximera dina vinstmöjligheter.

En central del av att vinna på Lunch Dubbel är att göra en djupgående analys av de tävlande hästarna. Undersök deras tidigare prestationer, inklusive form, tidigare resultat och tränarens prestationer. Detta ger dig en klarare bild av vilka hästar som är i bäst form och har störst chans att vinna.

Boosta dina chanser med lunch dubbel tips

Ett av de mest grundläggande och ändå avgörande tipsen är att ha en god kunskap om hästarna som tävlar i Lunch Dubbel. Det innebär att du behöver granska deras tidigare prestationer noggrant. Titta på nya spelssidor för att studera deras senaste lopp, deras formkurva och hur de har presterat under olika förhållanden. Detta ger dig en insikt i vilka hästar som kan vara starka kandidater att satsa på.

Lunch dubbel förutsägelser

För att göra korrekta förutsägelser behöver du granska hästarnas tidigare prestationer noggrant. Detta inkluderar att analysera deras senaste lopp, tidigare segrar och placeringar. Ju mer du vet om varje hästs prestationer, desto bättre rustad är du att förutsäga deras framgång i kommande lopp.

Hästarnas aktuella form är en viktig faktor att överväga. Titta på deras senaste resultat och bedöm om de är i god form eller om de har haft några motgångar. Tränarens kompetens och tidigare resultat är också av betydelse. Vissa tränare har en stark historia av att få sina hästar att prestera på toppnivå.

Maximering av vinster med lunchdubbel

För att maximera dina vinster är det viktigt att välja de mest gynnsamma satsningarna. Du kan satsa på olika sätt, inklusive att välja en vinnare, placeringar eller kombinationer. Att använda din analys för att välja de bästa satsningsalternativen kan hjälpa dig att öka dina potentiella vinster.

Att använda statistik och historiska data kan vara till stor hjälp. Studera tidigare resultat och hur olika hästar har presterat på specifika banor och under olika förhållanden. Detta kan ge dig insikter om vilka hästar som har en fördel och vilka som har svårare att prestera.

Att förstå lunch dubbel resultat

Lunch Dubbel-resultaten avslöjar vilka hästar som har vunnit de två utvalda loppen. Du kan se vilka hästar som kom först, andra och tredje i varje lopp. Dessa resultat är avgörande för att beräkna utdelningen och för att veta om du har vunnit eller inte.

Vanliga frågor och svar om Lunch Dubbel

Ja, det är ett exklusivt spel som bara finns hos ATG och deras ombud. Däremot kan du ta ut en egen dubbel hos andra sajter.

Det kan skilja sig lite mellan dag till dag beroende på vilken arena som anordnar spelet. Normalt så börjar det klockan 12.40.

Ja, du måste få in båda dina lopp för att det ska ge utdelning. Du vinner alltså inte om du bara får in ett lopp.

Nej, loppen sänds både från svenska banor och banor i utlandet. Det står alltid på spelkupongen vart loppet kommer gå av stapeln.

Lunch Dubbel och Dagens Dubbel är två olika speltyper inom travsporten, men de delar vissa likheter. Båda involverar att välja vinnande hästar i två på varandra följande lopp. Skillnaden ligger i när loppen äger rum.

Om du letar efter speltips och råd för Lunch Dubbel, finns det flera källor på nätet att titta på. Du kan också hitta experttips och råd från erfarna spelare och traventusiaster på dessa platser.

Antalet spelare som kan delta i Lunch Dubbel är i princip obegränsat. Lunch Dubbel är ett vanligt spel inom travsporten och är tillgängligt för alla som är intresserade av att satsa.